Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη από τους προισταμένους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ροδόπης , ο Βουλευτής ρωτήθηκε για όσα είχε πει πριν από ημέρες , σχετικά με τους αδύναμους κρίκους της Ροδόπης και συγκεκριμένα της Πολιτικής στη Ροδόπη όπου είχε φωτογραφήσει περιφέρεια και αντιπεριφέρεια Ροδόπης για τις αργές ταχύτητες που έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα.

Ο Βουλευτής ανέφερε  ότι κάθε αλυσίδα έχει τόση αντοχή όση έχει ο πιό αδύναμος κρίκος της , χωρίς να ξεκαθαρίζει αν πρόκειται  για έναν κρίκο ή και περισσότερους .

“Κίνηση αφύπνισης πριν από μερικές μέρες για να ξυπνήσουν τα συστήματα και να αρχίσουν να δουλεύουν” ανέφερε χαρακτηριστικά γιατί δουλειά από τα γραφεία και με τις φωτογραφίες δεν γίνεται. Ο κ. Στυλιανίδης άσκησε αυτή την αυστηρή κριτική  εξαιτίας του τρόπου αντιμετώπισης των πρόσφατων πλημμυρών υπονοώντας την συντήρηση και τον καθαρισμό των ποταμών έτσι ώστε το νερό να βρίσκει γρήγορα διέξοδο  και να μην υπάρχει κίνδυνος για περιουσίες και ανθρώπινες ζωές.