Ως Σύλλογος Οικισμού Κρυονερίου Ροδόπης με αυτή την επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους επικεφαλής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού, δηλαδή προς τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κύριο Τοψίδη , τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης κύριο Ταπατζά και τον Δήμαρχο Μαρωνείας Σαπών κύριο Ιωάννου για την βούληση που δείχνουν αλλά και για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους αυτούς τους πρώτους μήνες της διοίκησής τους για την ανάπτυξη και την ανάδειξη της περιοχής μας.
Τα πρώτα αποτελέσματα φανερώθηκαν με την υλοποίηση κάποιων πολύ σημαντικών και αναγκαίων παρεμβάσεων όπως είναι  η τοποθέτηση νέων πληροφοριακών πινακίδων, που συμπεριλαμβάνουν τους παραλιακούς οικισμούς της Ενότητας Μαρώνειας, οι απαραίτητες  διαγραμμίσεις του οδικού δικτύου της περιοχής και άλλες μικρότερες παρεμβάσεις από την ΠΕ Ροδόπης.
Επίσης, μας χαροποιεί ιδιαίτερα η αισθητή βελτίωση της παραλίας Κρυονερίου, η οποία διεκδικεί τη Γαλάζια Σημαία για το 2025,  η ονοματοδοσία των οδών του Οικισμού και άλλες παρεμβάσεις από τον Δήμο Μαρωνείας Σαπών.
Όταν, μάλιστα, οι δύο παραπάνω βαθμοί  αυτοδιοίκησης  συνεργάζονται αρμονικά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Ενα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη συνεργασία τους για την υλοποίηση της συναυλίας του Στέλιου Ρόκκου, που πραγματοποιήθηκε στην παραλία Κρυονερίου η οποία διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία.
Αποτελεί δε τρανή απόδειξη πως η περιοχή μας μπορεί να φιλοξενήσει τέτοια γεγονότα, ειδικά αν δημιουργηθούν οι αναγκαίες υποδομές. Μένουν πάρα πολλά ακόμη να γίνουν, τόσο στον τομέα των υποδομών όσο και της τουριστικής προβολής. Μια  περιοχή με τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες και ιδιαίτερη φυσική ομορφιά.
Οι προσπάθειες θα πρέπει να ενταθούν το επόμενο διάστημα προκειμένου η περιοχή να μπορέσει σταδιακά και οργανωμένα να ενταχθεί  στην Τουριστική μηχανή της χώρας προς όφελος όχι μόνο των κατοίκων της περιοχής αλλά και όλης της Ροδόπης.
Η πολύ καλή συνεργασία της αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού με τον σύλλογο μας αποδίδει ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε προτάσεις με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο βλέποντας πως η αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού επιζητά αυτή την συνεργασία.
Καλή συνέχεια καλοκαιριού σε όλους τους συντοπίτες μας!
  Με Εκτίμηση
 O Πρόεδρος  Δ.Σ Κρυονερίου  Ροδόπης

               Καρακωστίδης Γεώργιος