Ανακοίνωσε τους νέους αντιδημάρχους ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης αφήνοντας στις θέσεις τους τον  αντιδήμαρχο  Έργων, Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Δημήτρη Καρασταύρου  αλλά και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών θεμάτων, Οικονομικού Προγραμματισμού,Ανάπτυξης, Απασχόλησης και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Δημήτρη Πολιτειάδη.

Επίσης παραμένει ως έχει ο  Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας  Ισμαήλ Λεβέντ, ενώ την θέση του Στράτου Τσακιρίδη αναλαμβάνει ο Κίμωνας Λεχούδης που γρήγορα φαίνεται ότι λαμβάνει ισχυρή θέση μέσα στον Δήμο με αρμοδιότητες Διοίκησης, Συντονισμού και Καθημερινότητας.

Παραμένει επίσης στην θέση του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης  Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Ιωάννης Μουρτίδης.

Από το ΔΗΠΕΘΕ αποχωρεί ο Γιάννης Κυριαζής που αναλαμβάνει  άμισθος Αντιδήμαρχος  με αρμοδιότητες την οργάνωση, διοίκηση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών και αρμοδιοτήτων του τμήματος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης , λειτουργίας της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και των Σχολικών Επιτροπών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Νέο πρόσωπο στην Δημοτική αρχή ο Πέτρος Ζωγράφου ως άμισθος Αντιδήμαρχος  με θητεία έως 31-12-2023, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου στη θέση που κατείχε ο Κίμων Λεχούδης και του μεταβιβάζονται  αρμοδιότητες που αφορούν την οργάνωση, διοίκηση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών και αρμοδιοτήτων του Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης και Απασχόλησης της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Ετσι παραμένει κενή η προεδρία του ΔΗΠΕΘΕ, με την Νατάσα Λιβεριάδου να φαντάζει ακίνητη ως πετυχημένη στην ΔΚΕΠΠΑΚ ,  την ΔΕΥΑΚ που κάποιος θα πιεί νερό στο όνομά της , και τα ΣΦΑΓΕΙΑ που μετά τις νέες τοποθετήσεις θα αναμένουν , τους παραμένοντες.