Η ΕΡΤ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις παρακάτω θέσεις:

1. Μία θέση (1) Προϊσταμένου/ης Περιφερειακού Σταθμού Ζακύνθου, της Διεύθυνσης Περιφερειακών Σταθμών, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Η θέση θα καλυφθεί από υποψήφιο/υποψήφια, είτε από το προσωπικό της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., είτε εκτός αυτού, που θα ανταποκρίνεται με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο στα απαιτούμενα προσόντα. Στις αρμοδιότητες του Περιφερειακού Σταθμού Ζακύνθου, περιλαμβάνονται ιδίως: Οι λειτουργίες που σχετίζονται με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την παραγωγή του τοπικού προγράμματος, με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσης και των δρώμενων της ευρύτερης περιοχής, των ευρύτερων αυτών περιοχών, με την κάλυψη της καθημερινής ειδησεογραφίας, για τις ανάγκες της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του διαδικτύου, καθώς και με την κάλυψη και μετάδοση αθλητικών γεγονότων. Η ως άνω θέση είναι πλήρους απασχόλησης και η θητεία του/ης, καθορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

2. Μία θέση (1) Προϊσταμένου/ης Περιφερειακού Σταθμού Ηρακλείου, της Διεύθυνσης Περιφερειακών Σταθμών, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Η θέση θα καλυφθεί από υποψήφιο/υποψήφια, είτε από το προσωπικό της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., είτε εκτός αυτού, που θα ανταποκρίνεται με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο στα απαιτούμενα προσόντα. Στις αρμοδιότητες του Περιφερειακού Σταθμού Ηρακλείου, περιλαμβάνονται ιδίως: Οι λειτουργίες που σχετίζονται με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την παραγωγή του τοπικού προγράμματος, με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσης και των δρώμενων της ευρύτερης περιοχής, των ευρύτερων αυτών περιοχών, με την κάλυψη της καθημερινής ειδησεογραφίας, για τις ανάγκες της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του διαδικτύου, καθώς και με την κάλυψη και μετάδοση αθλητικών γεγονότων. Η ως άνω θέση είναι πλήρους απασχόλησης και η θητεία του/ης, καθορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

3. Μία θέση (1) Προϊσταμένου/ης Περιφερειακού Σταθμού Καλαμάτας, της Διεύθυνσης Περιφερειακών Σταθμών, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Η θέση θα καλυφθεί από υποψήφιο/υποψήφια, είτε από το προσωπικό της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., είτε εκτός αυτού, που θα ανταποκρίνεται με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο στα απαιτούμενα προσόντα. Στις αρμοδιότητες του Περιφερειακού Σταθμού Καλαμάτας, περιλαμβάνονται ιδίως: Οι λειτουργίες που σχετίζονται με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την παραγωγή του τοπικού προγράμματος, με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσης και των δρώμενων της ευρύτερης περιοχής, των ευρύτερων αυτών περιοχών, με την κάλυψη της καθημερινής ειδησεογραφίας, για τις ανάγκες της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του διαδικτύου, καθώς και με την κάλυψη και μετάδοση αθλητικών γεγονότων. Η ως άνω θέση είναι πλήρους απασχόλησης και η θητεία του/ης, καθορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

4. Μία θέση (1) Προϊσταμένου/ης Περιφερειακού Σταθμού Κομοτηνής, της Διεύθυνσης Περιφερειακών Σταθμών, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Η θέση θα καλυφθεί από υποψήφιο/υποψήφια, είτε από το προσωπικό της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., είτε εκτός αυτού, που θα ανταποκρίνεται με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο στα απαιτούμενα προσόντα. Στις αρμοδιότητες του Περιφερειακού Σταθμού Κομοτηνής, περιλαμβάνονται ιδίως: Οι λειτουργίες που σχετίζονται με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την παραγωγή του τοπικού προγράμματος, με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσης και των δρώμενων της ευρύτερης περιοχής, των ευρύτερων αυτών περιοχών, με την κάλυψη της καθημερινής ειδησεογραφίας, για τις ανάγκες της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του διαδικτύου, καθώς και με την κάλυψη και μετάδοση αθλητικών γεγονότων. Η ως άνω θέση είναι πλήρους απασχόλησης και η θητεία του/ης, καθορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

5. Μία θέση (1) Προϊσταμένου/ης Περιφερειακού Σταθμού Ορεστιάδας, της Διεύθυνσης Περιφερειακών Σταθμών, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Η θέση θα καλυφθεί από υποψήφιο/υποψήφια, είτε από το προσωπικό της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., είτε εκτός αυτού, που θα ανταποκρίνεται με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο στα απαιτούμενα προσόντα. Στις αρμοδιότητες του Περιφερειακού Σταθμού Ορεστιάδας, περιλαμβάνονται ιδίως: Οι λειτουργίες που σχετίζονται με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την παραγωγή του τοπικού προγράμματος, με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσης και των δρώμενων της ευρύτερης περιοχής, των ευρύτερων αυτών περιοχών, με την κάλυψη της καθημερινής ειδησεογραφίας, για τις ανάγκες της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του διαδικτύου, καθώς και με την κάλυψη και μετάδοση αθλητικών γεγονότων. Η ως άνω θέση είναι πλήρους απασχόλησης και η θητεία του/ης, καθορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

6. Μία θέση (1) Προϊσταμένου/ης Περιφερειακού Σταθμού Φλώρινας, της Διεύθυνσης Περιφερειακών Σταθμών, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Η θέση θα καλυφθεί από υποψήφιο/υποψήφια, είτε από το προσωπικό της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., είτε εκτός αυτού, που θα ανταποκρίνεται με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο στα απαιτούμενα προσόντα. Στις αρμοδιότητες του Περιφερειακού Σταθμού Φλώρινας, περιλαμβάνονται ιδίως: Οι λειτουργίες που σχετίζονται με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την παραγωγή του τοπικού προγράμματος, με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσης και των δρώμενων της ευρύτερης περιοχής, των ευρύτερων αυτών περιοχών, με την κάλυψη της καθημερινής ειδησεογραφίας, για τις ανάγκες της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του διαδικτύου, καθώς και με την κάλυψη και μετάδοση αθλητικών γεγονότων. Η ως άνω θέση είναι πλήρους απασχόλησης και η θητεία του/ης, καθορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

7. Μία θέση (1) Προϊσταμένου/ης Περιφερειακού Σταθμού Χανίων, της Διεύθυνσης Περιφερειακών Σταθμών, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Η θέση θα καλυφθεί από υποψήφιο/υποψήφια, είτε από το προσωπικό της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., είτε εκτός αυτού, που θα ανταποκρίνεται με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο στα απαιτούμενα προσόντα. Στις αρμοδιότητες του Περιφερειακού Σταθμού Χανίων, περιλαμβάνονται ιδίως: Οι λειτουργίες που σχετίζονται με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την παραγωγή του τοπικού προγράμματος, με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσης και των δρώμενων της ευρύτερης περιοχής, των ευρύτερων αυτών περιοχών, με την κάλυψη της καθημερινής ειδησεογραφίας, για τις ανάγκες της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του διαδικτύου, καθώς και με την κάλυψη και μετάδοση αθλητικών γεγονότων. Η ως άνω θέση είναι πλήρους απασχόλησης και η θητεία του/ης, καθορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

8. Μία θέση (1) Προϊσταμένου/ης Περιφερειακού Σταθμού Πάτρας, της Διεύθυνσης Περιφερειακών Σταθμών, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Η θέση θα καλυφθεί από υποψήφιο/υποψήφια, είτε από το προσωπικό της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., είτε εκτός αυτού, που θα ανταποκρίνεται με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο στα απαιτούμενα προσόντα. Στις αρμοδιότητες του Περιφερειακού Σταθμού Πάτρας, περιλαμβάνονται ιδίως: Οι λειτουργίες που σχετίζονται με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την παραγωγή του τοπικού προγράμματος, με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσης και των δρώμενων της ευρύτερης περιοχής, των ευρύτερων αυτών περιοχών, με την κάλυψη της καθημερινής ειδησεογραφίας, για τις ανάγκες της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του διαδικτύου, καθώς και με την κάλυψη και μετάδοση αθλητικών γεγονότων. Η ως άνω θέση είναι πλήρους απασχόλησης και η θητεία του/ης, καθορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Οι ως άνω θέσεις είναι πλήρους απασχόλησης και η θητεία τους θα καθορισθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του διαδικτύου στον ιστότοπο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., συμπληρώνοντας την ΑΙΤΗΣΗ και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 05 Μαΐου 2021, ημέρα Τετάρτη.