Την διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα βοηθήσει για την υλοποίηση του φράγματος Κομψάτου έδωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργω Θανάσης Κοντογιώργης κατά την παρουσία του στο 2ο Συνέδριο Αγροτικής Ανάπτυξης Ροδόπης.

“Μόλις ολοκληρωθούν οι μελέτες είμαστε σε συνεργασία με την περιφέρεια ώστε με το κατάλληλο χρηματοδοτικό σχήμα να προχωρήσει” δήλωσε ο υφυπουργός.

“Δίνουμε λύσεις και στηρίζουμε με συγκεκριμένα μέτρα, αλλά και να βοηθήσουμε σε όποια προβλήματα αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας” είπε ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Γιάννης Ανδριανός.

“Ταυτόχρονα στηρίζουμε και τους κτηνοτρόφους για το εισόδημα και για το ζωικό κεφάλαιο καθώς και στην ανασύστασή του, βήμα σημαντικό για να παραμείνουν στον τόπο τους”.