Με την υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Ειρήνη Χατζοπούλου συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στο γραφείο της στη Θεσσαλονίκη, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.
Τα κύρια αντικείμενα της συνάντησης επικεντρώθηκαν σε θέματα αναβάθμισης και ενίσχυσης της λειτουργίας των υγειονομικών δομών αρμοδιότητας της 4ης ΥΠΕ εντός του Δήμου Μαρωνείας- Σαπών.
Συγκεκριμένα, η κ. Χατζοπούλου διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο για την έγκριση των έργων εκσυγχρονισμού κτιριακής βελτίωσης και αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Σαπών και την ένταξη τους στο Ταμείο Ανάκαμψης.
Επίσης, έκανε δεκτή την πρόταση του Δημάρχου για τη λειτουργία Ιατρείου επίβλεψης διαβητικών στο Κέντρο Υγείας Σαπών και αποδέχτηκε το αίτημα του για τη λειτουργία, σε καθημερινή βάση, του ιατρείου της Μαρώνειας αναβαθμίζοντας έτσι τις παρεχόμενες υπηρεσίες στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Μαρωνείας- Σαπών ενόψει της θερινής περιόδου.
Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του ιατρείου και λόγω της επισκεψιμότητας που αναμένεται να έχει στη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών δεσμεύτηκε πως ο Δήμος θα αναλάβει την καθαριότητα του χώρου.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί μεταξύ των δύο πλευρών.