Με 37 ψήφους από τους 37 δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής εκλέχτηκε ξανά η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου και παραμένει πρόεδρος έως το τέλος της θητείας δηλαδή μέχρι την 31.12.2023 . Η κ. Στογιαννίδου ευχαρίστησε το σώμα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της καθώς και τη γραμματεία του δημοτικού Συμβουλίου για την συμβολή τους στην λειτουργία του θεσμού.

Η κ. Στογιαννίδου έχει δοκιμαστεί στη συγκεκριμένη θέση και ως πρόσωπο με φιλοδοξίες στα δημοτικά δρώμενα , θα πρέπει να δείξει παρουσία και σε άλλες νευραλγικές θέσεις της διοίκησης του δήμου που το αποτέλεσμα είναι δημιουργικό,  και όχι μόνο διεκπαιρεωτικό όπως στη  συγκεκριμένη θέση που τώρα κατέχει.

Συγκεκριμένα  οι δημότες θα ήθελαν να δούν την κ.Στογιαννίδου στον Πολιτιστικό τομέα του Δήμου , να συνεχίζει το έργο που θα αφήσει η πετυχημένη μέχρι τώρα διοίκηση, και να το αναπτύσσει καθημερινά , δείχνοντας έτσι ικανότητες, ιδέες , δημιουργικότητα και  αποτελεσματικότητα.