Με αφορμή διάφορα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ιμάμ Τζανέρ υποψήφιος δήμαχρος Ιάσμου,  αναφέρει τα παρακάτω:
Ο Δήμος Ιάσμου σήμερα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.
Ζητήματα αυτονόητα για την αυτοδιοίκηση (θέρμανση σχολείων, αποκομιδή απορριμμάτων κλπ) έγιναν ζητούμενα. Όσοι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γνωρίζουν πως όλα αυτά τα θέματα τέθηκαν έγκαιρα και θεσμικά από την πλευρά μας.
Αυτή η ανάγκη να σώσουμε τον Δήμο και να τον βγάλουμε από το τέλμα μας οδήγησε στην απόφαση να παλέψουμε προκειμένου να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση .
Αποκλείοντας όσους ταυτίστηκαν και δεν διαφοροποιήθηκαν ποτέ από τη διοίκηση της καταστροφής αλλά και καλώντας σε συσπείρωση όλους εκείνους και εκείνες που αγωνιούν για τον Δήμο ανεξαρτήτως διακρίσεων θα αγωνιστούμε προκειμένου να αναστρέψουμε την αρνητική κατάσταση του Δήμου.
Στη Θράκη, εύκολα βρίσκει κανείς λόγους για να διαφοροποιηθεί , αν το θέλει, και δύσκολα βρίσκει λόγους για να ενωθεί. Στον Δήμο Ιάσμου όμως είναι επιτακτική ανάγκη η συνέργεια και η κοινή προσπάθεια καθώς η κατάσταση είναι από καιρό οριακή .
Θα κριθούμε όλοι από τους συνδημότες μας. Και θα κριθούμε αποκλειστικά και μόνο με αυτοδιοικητικά κριτήρια. Άλλωστε με τους συνδημότες και τις συνδημότισσες μας θα δώσουμε τη μάχη της ανόρθωσης του Δήμου.
Θα προστατέψουμε τον Δήμο μας από τον οποιοδήποτε θελήσει να εξυπηρετήσει αλλότρια, υστερόβουλα και όχι δημοτικά συμφέροντα.
Θα γυρίσουμε σελίδα και θα δημιουργήσουμε μία νέα αυτοδιοικητική ταυτότητα στη Θράκη , πολυσυλλεκτική με κύρια χαρακτηριστικά της και μόνο τη διάθεση προσφοράς και την όρεξη για δουλειά.
Σε εμάς χώρο θα βρίσκουν μόνο όσοι θέλουν να ενώσουν!!
Τις εξετάσεις θα τις δώσουμε στις συνδημότισσες και στους συνδημότες μας οι οποίοι θα είναι και οι κριτές των προσπαθειών και του έργου μας. Είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα θα αφήσει εποχή και θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια στον τόπο μας.
Προχωράμε λοιπόν μπροστά χωρίς να κοιτάμε πίσω.Όλοι μαζί για έναν Δήμο που αξίζει στα παιδιά μας .
Δεν υπάρχει χρόνος για λόγια και αναλύσεις. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Έργα, πολλή δουλειά, συλλογική προσπάθεια και σιωπή θα είναι η απάντησή μας προειδοποιώντας ωστόσο προς πάσα κατεύθυνση ότι τον Δήμο δεν θα τον αφήσουμε ανυπεράσπιστο σε κακόβουλες επιθέσεις.  Και αυτό είναι προσωπική μου δέσμευση .