Τα ασφαλιστικά μέτρα των εργαζομένων στην καθαριότητα του νοσοκομείου Κομοτηνής κερδήθηκαν σήμερα το πρωί με τους εργαζόμενους να επιστρέφουν στις δουλειές τους. Πρόκειται για είκοσι άτομα από τα οποία τα δέκα δεν έχουν υπογράψει την εργολαβική σύμβαση με την Παναγιώτα Μανάκα εργαζόμενη στην καθαριότητα να δηλώνει αισιόδοξη τις πρωινές ώρες λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας. “ΕΙΚΟΣΙ ΑΤΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ” από οκτώ τμήματα η κάθε μία, σημειώνει η κ Μανάκα με τον προβλεπόμενο αριθμό να αγγίζει τους 38 εργαζόμενους.

Γιώργος Χατζηαθανασίου: “ΕΙΚΟΣΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ”.

Δύο χρόνια με την πανδημία έκαναν τα πάντα για να διατηρήσουν το νοσοκομείο καθαρό , ξαφνικά η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να φέρει εργολάβο, αναφέρει ο Γ.Χατζηαθανασίου , έχοντας ως στόχο να παραμείνει η καθαριότητα στους εργαζόμενους του νοσοκομείου και να μην μεσολαβεί εργολάβος.

Αλέξανδρος Σπανός :”ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ”.

Προσπαθούν να καρατομήσουν οποιαδήποτε κοινωνική δομή κατακερματίζοντας και προσφέροντάς την στα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα , κάτι  που είδαμε τόσο στην παιδεία , στους υδάτινους πόρους, στην υγεία ,με αποτέλεσμα να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, συμπλήρωσε ο κ.Σπανός.