Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι υπάλληλοι της καθαριότητας στα γραφεία της  ΔΙΑΑΜΑΘ για τη δυσλειτουργία που παρουσιάζεται κατά την διάρκεια της μεταφόρτωσης των απορριμματοφόρων στα φορτηγά προς την μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στην Αλεξανδρούπολη.

Οι οδηγοί καταγγέλλουν ότι υπάρχουν πολύωρες αναμονές με τα απορριμματοφόρα γεμάτα να περιμένουν τα φορτηγά για την μεταφόρτωση των σκουπιδιών , με αποτέλεσμα την διεύρυνση του ωραρίου τους σε τακτική βάση.

Χρειάζονται πέντε φορτηγά μεταφόρτωσης για την ομαλοποίηση της κατάστασης , όμως υπάρχουν μόνο τρία, με το πρόβλημα να διαιωνίζεται για έναν περίπου χρόνο.

Επίσης στον σταθμό μεταφόρτωσης αναφέρουν ότι δεν υπάρχει φωτισμός τις βραδινές ώρες με κίνδυνο ατυχήματος, αλλά και έλλειψη προσωπικού που αναγκάζει τους οδηγούς των απορριμματοφόρων να κατεβαίνουν από τα οχήματα και να σκουπίζουν όσα σκουπίδια είναι εκτός χοάνης.

Οι οδηγοί καταγγέλλουν επίσης ότι δεν υπάρχει προβλεπόμενο σημείο απόρριψης για τα υγρά  υπολείμματα με αποτέλεσμα , αυτά να αδειάζονται στα χωράφια, αλλά και λόγω έλλειψης προσωπικού στον σταθμό μεταφόρτωσης , πολλές φορές τα οχήματα να παραμένουν όλη τη νύχτα μέχρι την επόμενη ημέρα γεμάτα στον χώρο της καθαριότητας πίσω από τις Φυλακές με κίνδυνο πυρκαγιάς και απρόβλεπτες συνέπειες.