“Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Περιφερειακή Οικονομία”, ήταν το θέμα της ομιλίας στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ροδόπης για τις Ευρωεκλογές.

Εξαιρετικά κρίσιμες χαρακτήρισε τις Ευρωεκλογές ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Στέφανος Παραστατίδης με το ΠΑΣΟΚ να έχει οργώσει όλη την χώρα, κάνοντας αντίστοιχες εκδηλώσεις  στις οποίες αναλύθηκαν οι θέσεις του κόμματος καθώς και η προοπτική που μπορεί να έχει το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την διαδικασία.

“ΡΕΥΜΑΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ Η ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ενώ τα ακροδεξιά ρεύματα να μην πετύχουν τις δημοσκοπικές προβλέψεις” είπε ο βουλευτής , ενώ συνέχισε λέγοντας ότι η ψήφος πρέπει να είναι ελπίδας , πράγμα ζητούμενο σε Ευρωπαικό επίπεδο.

Ομιλητές στην εκδήλωση: Στέφανος Παραστατίδης Βουλευτής Κιλκίς, η Χριστίνα Αλίρη υποψήφια Ευρωβουλευτής, η Κρυσταλλία Αρμενάκη υποψήφια Ευρωβουλευτής, ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης υποψήφιος Ευρωβουλευτής και ο Ακράτος Χρήστος Αναπληρωτής καθηγητής ΔΠΘ.

Παρόντες ο βουλευτής Ροδόπης ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής και πολλά μέλη του κοόμματος.