Περίπου μία εβδομάδα πέρασε για να τεθούν ξανά σε λειτουργία τα φανάρια στον κόμβο των Υφαντών. Η ανησυχία των κατοίκων  διατυπώνεται μέσω του Σταύρου Κοσουτζή , κατοίκου  Υφαντών και μέλους του τοπικού συμβουλίου Κομοτηνής για την επικινδυνότητα του σημείου μιας που η ταχύτητα των οχημάτων είναι μεγάλη και υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.

(Τελικά η επισκευή και η επαναλειτουργία έγινε την Τρίτη 19/7 το μεσημέρι).

ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΣΟΥΤΖΗΣ.

Διασταύρωση υφαντών. Μια διασταύρωση στην οποία πριν μπουν φωτεινοί σηματοδότες είχαν γίνει πολλά και σοβαρά ατυχήματα. Καθε φορά που βγαίνουν εκτός λειτουργίας γίνονται τουλάχιστον δύο τροχαία ατυχήματα. Για περισσότερο από μια βδομάδα έπαψαν να λειτουργούν , σε καλοκαιρινή περίοδο όπου το οδικό δίκτυο της περιοχής είναι υπέρ φορτωμένο λόγω της αυξημένης κίνησης προς τη θάλασσα. Κάθε φορά που θέλεις να βγεις από τον οικισμό , πραγματικά ρισκάρεις την ζωή σου μιας και ο δρόμος είναι ευθεία , τα αυτοκίνητα αναπτύσουν ταχύτητα άνω των 100 χλμ και στο ύψος της διασταύρωσης Υφαντών υπάρχει πολύ χαμηλή ορατότητα για οποίων βγαίνει από τον οικισμό.
Παρακαλώ πολύ , προς τους διερχόμενους οδηγούς , την προσοχή σας , το τελευταίο που θέλουμε είναι ένα ακόμη μοιραίο ατύχημα.
Γιατί τα φανάρια δεν λειτουργούν για πάνω από μια βδομάδα και εφόσον το γνωρίζετε και σίγουρα γνωρίζετε το ιστορικό της συγκεκριμένης διασταύρωσης , ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ?