Την Τρίτη 29-11-2022 τα μέλη της ΔΕΕΠ ΡΟΔΟΠΗΣ είχαν συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση του κόμματος στην περιοχή ενόψει των επερχόμενων εκλογών, καθώς και προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το θέμα των κόκκινων δανείων και το πώς θα στηριχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι συμπολίτες μας που θίγονται από το νόμο 4354/2015 του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προβλέπει ότι οι αδειοδοτημένες Εταιρείες Διαχείρισης Δανείων νομιμοποιούνται να ασκούν κάθε ένδικο βοήθημα και δικαστική ενέργεια για την είσπραξη των απαιτήσεων.
Θυμίζουμε ότι ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχτεί να μεταφερθούν τα κόκκινα δάνεια από τους ισολογισμούς των τραπεζών σε  ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ παρόλο που το 2014-15 εγκλώβισε τους πολίτες υποσχόμενος ότι θα διαγράψει τα δάνεια.
Συζητήθηκε επίσης το θέμα του άδικου αποκλεισμού από την συνδεδεμένη ενίσχυση καλλιεργητών καλαμποκιού της Ροδόπης.
Τέλος, ζητήθηκε η βοήθεια της πολιτείας για τη ρύθμιση των 120 δόσεων στα δάνεια των παλιννοστούντων  συμπολιτών μας, καθώς και η χρηματοδότηση της αποπεράτωσης του στίβου άθλησης του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ,  ένα ζήτημα που εκκρεμεί αδικαιολόγητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΡΟΔΟΠΗΣ κ.Τζαμπάζης Γιάννης, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Σ.Παντελής και Β.Βαρζόπουλος, ο γραμματέας κ.Χ.Παυλιδης, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Κομοτηνής κ.Β.Σιαψαλακης,  η υπεύθυνη ισότητας των δυο φύλων κα Μ.Καζάκου, ο υπεύθυνος αγροτικού τομέα κ.Δ.Στέφανου, ο υπεύθυνος αθλητικου  τομέα κ.Κ.Νικολαιδης, η υπευθυνη τομέα εκπαίδευσης κα Μ.Κοσμιδου, η υπευθυνη εκλογικής ετοιμότητας κα Μ.Μπαχτσεβανη, η υπευθυνη πολιτισμού κα Γ.Καιοπουλου και η υπευθυνη τομέα ΑΜΕΑ κα Λ.Χατζή.