Το περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έκοψε την πίτα του για το 2024 κάνοντας έναν απολογισμό για την δύσκολη και απαιτητική χρονιά που πέρασε.

Οι μεγάλες φωτιές με 22 συνεχόμενες ημέρες επιχειρήσεων σε Εβρο και Ροδόπη , οι πλημμύρες στη Θεσσαλία , το Ράλυ Ακρόπολις, συνολικά 700 αιτήματα που δέχτηκαν οι Εθελοντές Σαμαρείτες και ικανοποίησαν οι 75 πλέον εθελοντές,  δείχνουν το μεγάλο έργο που παράγουν προς την κοινωνία.

Την εκδήλωση, τίμησε με την παρουσία της η διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής με τον Δκτή Αθανάσιο Αραμπατζίδη να αναφέρει τον άρτιο επαγγελματισμό των εθελοντών Σαμαρειτών και το υψηλότατο επίπεδο εθελοντισμού , γνώσεων και εκπαίδευσης, καλύπτοντας πολλά κενά λόγω έλλειψης προσωπικού κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΚΩΣΤΑΣ ΙΜΑΝΙΜΙΔΗΣ: Στη νέα βάση στο Θρυλόριο η οποία διαμορφώνεται εδώ και δύο χρόνια θα μπορούν να αναπτύξουμε  το έργο μας , ένας χώρος που θα είναι έτοιμος φέτος , με προσωπική εργασία των Σαμαρειτών, και που όμοιός του δεν υπάρχει στον Ελλαδικό χώρο.