Συνάντηση με τον Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας του κλάδου Διαχειριστικής- Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής Δημήτριο Παντελή είχε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης,  η οποία έγινε παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ροδόπης κ.Μιχάλη Σεβδυνίδη, του Α΄ Αστυνομικού  Υποδιευθυντή Ροδόπης κ.Κώστα Σουλιώτη, του Υποδιοικητή του Α.Τ. Σαπών κ. Γιώργου  Πεντερίδη, του Διοικητή του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, κ. Βασίλη Μιτιλούδη καθώς και της Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κ.Σταυρούλας Τζατζανά, έγιναν επισκέψεις στο Αστυνομικό Τμήμα Σαπών καθώς και στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Ο Δήμαρχος μαζί με την αντιπροσωπεία επισκέφτηκαν ακόμα οικόπεδο το οποίο προτείνει Δήμος Μαρωνείας-Σαπών να παραχωρηθεί προκειμένου να ανεγερθούν σε αυτό νέες εγκαταστάσεις που θα στεγάσουν τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε διάστημα λίγων ημερών για το ίδιο θέμα μεταξύ του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών  και αντιπροσωπείας των αστυνομικών αρχών.

Η επίσκεψη και του Υποστράτηγου της Ελληνικής Αστυνομίας  επιβεβαιώνει την αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών καθώς και τη βούληση τους να αναβαθμιστούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις των  αστυνομικών υπηρεσιών.