Οραμα, Ορεξη και σχέδιο για τον Nίκο Παπακωνσταντίνου.

Με 15 ετή παρουσία στο χώρο της εστίασης , ήρθε η στιγμή για την ενασχόληση με τα Δημοτικά κοινά της Πόλης.

Το πέρασμα των χρόνων και η ενηλικίωση , τον βρίσκει στην Κομοτηνή , μεγάλωσε και ανδρώθηκε σε αυτή , το χρώμα της πόλης , οι εικόνες ,οι άνθρωποι, και οι ομορφιές του τόπου είναι τα χαρακτηριστικά άλλωστε που την κάνουν θελκτική στους περαστικούς.

Αυτό που θα άλλαζε, ίσως περνά μέσα από την τοπική οικονομία και τις δραστηριότητες του Δήμου , έτσι ώστε να υπάρξει μια δυναμική και εξωστρέφεια.

Σε κάθε πόλη της Θράκης υπάρχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά στοιχεία, που κάνουν την κάθε μία ξεχωριστή, εδώ στην Κομοτηνή η συνύπαρξη των πολλαπλών πολιτισμικών στοιχείων πρέπει να θεωρηθεί εκμεταλλεύσιμο πλεονέκτημα , ικανό να αναδείξει την περιοχή .

Δεν είναι απαραίτητο και ίσως στόχος, να αντιγράψουμε μια πετυχημένη συνταγή διπλανής περιοχής, αλλά να δημιουργήσουμε κάτι καινούριο με όραμα , όρεξη και σχέδιο.

“Ο Αντώνης Γραβάνης είναι φίλος , και άνθρωπος της αγοράς” μας λέει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και η θέση του στο Επιμελητήριο του δίνει την ευκαιρία να βλέπει τί λείπει από την πόλη και την ανάπτυξή της.

Η συμμετοχή στις Δημοτικές Εκλογές ενισχύει την φωνή όλων μας για ενεργή και δυναμική προσφορά.