Σε καταγγελίες κατά του Δήμου Κομοτηνής με αφορμή την τοποθέτηση μέλους στην 5μελή επιτροπή για τα αδέσποτα, προχώρησε  με ανάρτηση της η πρόεδρος της ΠΦΠΟ Νατάσα Μπομπολάκη.

Η ίδια καταγγέλλει τον  Δήμο Κομοτηνής καθώς αντί να τοποθετηθεί ως μέλος κάποιος εκπρόσωπος φιλοζωικού σωματείου, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Κομοτηνής, ο οποίος φέρεται πως είναι ταυτόχρονα και ο λογιστής του εργολάβου που έχει αναλάβει την περισυλλογή των αδέσποτων.

Η πρόεδρος της ΠΦΠΟ καλεί τον Δήμαρχο Κομοτηνής να ανακαλέσει την παραπάνω τοποθέτηση προειδοποιώντας με ένδικα μέσα ενώ το θέμα, όπως αναφέρουν και οι «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής», έχει φτάσει σε όλες τις αρμόδιες Αρχές.


 

Ακολουθεί, η ανάρτηση της Νατάσας Μπομπολάκη:

«Κομοτηνή, 5μελής, Ώρα Μηδέν

Υιοθετήστε μια σκοτωμένη μπεκάτσα, ορτύκι ,πέρδικα, λαγό κάτι τέλος πάντων ….

Της εκδιδομένης γυναικός το κάγκελο στην 5μελή επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής σύμφωνα με το Φ.Σ Λάιμα. Δεν… έχει δίκιο όμως ο φιλοζωικός για τα “Σόδομα και Γόμορα” που καταγγέλλει. Που είναι το περίεργο δηλαδή;

Ως γνωστόν όλοι οι φιλοζωικοί σύλλογοι στις αναρτήσεις τους αντί για Υιοθετήστε Ένα Αδέσποτο γράφουν Υιοθετήστε Μια Σκοτωμένη Μπεκάτσα ή για ποικιλία ένα ορτύκι, μια πέρδικα, ένα λαγό βρε παιδί μου. Που το περίεργο;

Έτσι και ο εκπρόσωπος των… φιλόζωων στη 5μελή του Δήμου Κομοτηνής, στη σελίδα του στο fb αντί για αδέσποτα αναρτά μόνο αγώνες κυνηγιού πέρδικας, ορτυκιού, μπεκάτσας κτλ, και συμμετοχές του σε εκθέσεις εκτροφέων κυνηγετικών σκύλων. Με το ζόρι δηλαδή να ασχοληθεί ο άνθρωπος με τα αδέσποτα; Έλεος εσείς οι φιλόζωοι της Κομοτηνής!

Ακούστε και τα χειρότερα και τα παρακάτω για να βγείτε από τα ρούχα σας με τις απίστευτες καταγγελίες του Φ.Σ Λάιμα.

Κύριε Γκαράνη, Δήμαρχε Κομοτηνής, έχετε αντιληφθεί την σοβαρότητα των καταγγελιών κ πόσο εκτεθειμένος είστε ή κάτι σας “κρατάει” και τις ανέχεστε;

1. Εκπρόσωπος στην 5μελή από τα φιλοζωικά σωματεία είναι ο Κυνοφιλικός Όμιλος Κομοτηνής !!!

2. Ο φιλοζωικός αυτός που λέτε σύλλογος, που είναι όμως… Κυνολογικός είναι και μέλος των εκτροφέων, ήτοι του ΚΟΕ.

3. Αυτός ο… φιλοζωικός, που λέτε, σύλλογος επίσης είναι σε στενή συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής, με πολλές δραστηριότητες του να φιλοξενούνται στο χώρο του Κυνηγετικού Συλλόγου

Και συνεχίζουμε με τα πιο ωραία.

4. Αυτός ο…. φιλόζωος άνθρωπος και εκπρόσωπος στην Πενταμελή επιτροπή και πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Κομοτηνής κ. Σ. Ι. είναι ο λογιστής του εργολάβου κ. Ε.Τ. ο οποίος όλως συμπωματικά…

5. Είναι ο εργολάβος που περισυλλέγει και σιτίζει τα αδέσποτα του σούπερ λουξ κυνοκομείου του Δήμου αδιαλείπτως τα τελευταία χρόνια με ψιλοσυμβάσεις…. συνολικής αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ,

6. Ο οποίος εργολάβος είναι επί χρόνια… ο ταμίας του Κυνοφιλικού Ομίλου Κομοτηνής, δηλαδή του εκπροσώπου των φιλόζωων στη 5μελή.

Δηλαδή της… εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα.

Την επιστολή καταγγελία, που την κοινοποιεί ο σύλλογος στην ΠΦΠΟ την υπογράφει ο Πρόεδρος Ιορδάνης Αραμπατζής και η Αντιπρόεδρος Χρυσώ Συρίγου .

Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς στο σύλλογο για τη τόλμη του, το έντιμο, ηθικό και συνεχή αγώνα του για αυτά τα πλάσματα , που τα έχουμε καταδικάσει να ζουν μια ζωή βασανισμένη.

Κύριε Δήμαρχε, την πρώτη φορά και αφού… προσπαθήσατε να μας κοροϊδέψατε λέγοντας, ότι θα τα φτιάξετε όλα. Δώσαμε τόπο στην οργή.

Αν μέσα στις επόμενες ημέρες δεν διώξετε κλοτσηδόν τον εκπρόσωπο των κυνηγών από την 5μελή, τοποθετώντας, ως ο νόμος ορίζει, τον εκπρόσωπο του φιλοζωικού συλλόγου Λάιμα και δεν απομακρύνετε εντελώς και ουσιωδώς τον ανεκδιήγητο εκείνο τύπο, που παρακολουθούσε σα να είμαστε στην 7ετία της χούντας, επί 4 ώρες μαζί με περιπολικό της αστυνομίας την εθελόντρια που τάιζε τα αδέσποτα, μήπως και έτρωγε αυτή τις κροκέτες αντί για τα αδέσποτα (πιο γελοίος πεθαίνεις) και που κάνει ακόμη κουμάντο, προχωράμε πλέον άμεσα σε κάθε ένδικο μέσο εναντίον σας σε κάθε Αρχή σας καταγγέλλουμε και εμείς παντού.

Η ανοχή μας και η κοροϊδία σας, ΤΕΛΟΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΑΝΤΟΥ».