Συγκέντρωση φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής την Κομοτηνή με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αρχίζοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στο νοσοκομείο της πόλης λέγοντας ότι όλοι οι πολίτες μετά τα μνημόνια περίμεναν την αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, πράγμα που δεν έγινε, με την πανδημία να ξεσκεπάζει τις αδυναμίες του συστήματος.

Δέσμευσή μας ο αγώνας μας για περισσότερο προσωπικό, για πρωτοβάθμια υγεία, είπε ο Ν.Ανδρουλάκης , ενώ σχολίασε την ιδιωτική πρωτοβουλία  για την προσφορά του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, λέγοντας ότι εάν η λύση στην υγεία είναι οι δωρεές των ιδιωτών τότε “κλάφτα Χαράλαμπε”.

Για την κυβέρνηση σχολίασε, λέγοντας ότι θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλοί και ότι έχουν καβαλήσει “τεράστιο καλάμι”. Ο λαός έδωσε απάντηση στην αλαζονεία τους στις πρόσφατες εκλογές με μείον 13 μονάδες σε ένα χρόνο.

Αναφορά στην οικονομία, στην ακρίβεια, στα υψηλά ενοίκια, στις υποκλοπές και στην τραγωδία των Τεμπών έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης, λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είχε πολύ μεγάλη ανοχή, λόγω της άσχημης εμπειρίας Τσίπρα-Καμμένου, μια ανοχή που δεν αξιοποίησε παραγωγικά , αλλά οικοδόμησε πάνω της αλαζονεία.

“Χρέος μας είναι η αντιπολίτευση , η υπευθυνότητα και ο ορθός λόγος” – “Είμαστε εδώ για να δείξουμε τον δρόμο των απλών λύσεων και προτάσεων σε σχέση με την Ευρωπαική εμπειρία” είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ .

“Ανεβαίνουμε αργά, αλλά σταθερά” χωρίς να έχουμε ούριο άνεμο”, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μέρα νύχτα τα κανάλια Μητσοτάκη – Κασσελάκη παίζαν”, με το 13% να είναι καθαρό αποτέλεσμα απέναντι στο ρεύμα.