Επίσκεψη  στην Κομοτηνή πραγματοποίησε την Παρασκευή 30 Αυγούστου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Ανδρουλάκης.

Αρχικά βρέθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής για συζήτηση με την διοίκηση και τους εργαζομένους, ενώ αργότερα βρέθηκε στο Δημαρχείο για συνάντηση με τον δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη.

Ο Γιάννης Γκαράνης καλωσόρισε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ , ανέφερε το ενδιαφέρον του Νίκου Ανδρουλάκη για την Θράκη και την περιοχή  , ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία για  εκλογή του.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε γνώστης των προβλημάτων της περιοχής, ενώ γενικότερα σημείωσε ότι ο Ελληνικός λαός δεν περνάει καλά, με την ακρίβεια να σαρώνει το εισόδημα, τις δαπάνες στην υγεία, παιδεία και ενοικίαση να έχουν φτάσει στα ύψη, και ενώ μετά τα μνημόνια περιμέναμε καλύτερες ημέρες , από την αισιοδοξία βυθιστήκαμε στην απελπισία και την απόγνωση.

“Απροετοίμαστη η χώρα ακόμη και στην πολιτική προστασία και ανέτοιμη” συνθήκες που βίωσε η Θράκη πέρυσι με επώδυνο και οδυνηρό τρόπο.

“Στόχος μια ανθεκτική Πατρίδα, με μια δίκαιη κοινωνία , με παραγωγική βάση εξωστρεφή με καλές θέσεις εργασίας”  είπε συνεχίζοντας ο Νίκος Ανδρουλάκης, έτσι ώστε να πετύχουμε μια γνήσια περιφερειακή ανάπτυξη.

“Ο κ.Μητσοτάκης είχε πολλές ευκαιρίες ,τις ξόδεψε” – ” Χαμένες ευκαιρίες στην πλάτη του Ελληνικού λαού” ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , με το κόμμα μετά τις εσωκομματικές εκλογές να είναι πρωταγωνιστής αποφεύγοντας τα λάθη του χθες.

Τον Νίκο Ανδρουλάκη συνόδευαν ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ ,  ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ροδόπης Γιάννης Αμαραντίδης και πολλά μέλη της ΝΕ  ΠΑΣΟΚ Ροδόπης.