Εποικοδομητική συνάντηση μέσα σε πολύ θερμό κλίμα αλληλοκατανόησης και εκτίμησης είχε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 στις Σάπες ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pharmathen κ. Δημήτριο Καδή, παρουσία κεντρικών και τοπικών στελεχών της εταιρίας.

Στη συνάντηση επισημάνθηκε η άριστη και δημιουργική συνεργασία που έχουν οι δύο οργανισμοί διαχρονικά και αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας και της αλληλοβοήθειας, σε όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό η διαρκής, παραγωγική και πολυεπίπεδη σχέση του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και της εμβληματικής γι΄αυτόν βιομηχανίας της Pharmathen σφραγίστηκε με μία σειρά νέων συνεργασιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Καδής έκανε δεκτές,  μεταξύ άλλων, τις προτάσεις του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών που αφορούν: την πρακτική άσκηση των σπουδαστών του τμήματος Βοηθών Φαρμακείου της ΕΠΑΣ Μαθητείας Σαπών στο εργοστάσιο της εταιρίας στις Σάπες, την αναβάθμιση των υποδομών του κλειστού γυμναστηρίου Σαπών, την στήριξη αθλητικών δράσεων που αφορούν τους νέους του Δήμου.

Από την πλευρά του ο κ. Χαριτόπουλος αποδέχθηκε αίτημα του   κ. Καδή και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο, σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, τις νέες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που προγραμματίζει η εταιρία για την περιοχή σε διάφορους τομείς και ιδιαίτερα στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Ο κ. Καδής, τέλος, υπογράμμισε ότι η Pharmathen συνεχίζει με δυναμικούς ρυθμούς την παρουσία της στον τόπο και στοχεύει στην πολυδιάστατη ανάπτυξη της εντός του ΒΙΟΠΑ των Σαπών.