Την Kυριακή 21-4-2024 και ώρα 19:20, στην Περιφερειακή οδό Ξάνθης, δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες που οδηγούσαν δύο ημεδαποί 36 και 22 ετών συγκρούστηκαν πλάγια και εξετράπησαν εκτός του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό του 36χρονου, οι οποίοι διακομίστηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ξάνθης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

 

Σύμφωνα με το xanthi2.gr, τραγική λεπτομέρεια ότι ο νεαρός που έχασε τη ζωή του, είχε αποκτήσει τη μοτοσικλέτα, μόλις μια μέρα πριν, την οποία και είχε δημοσιεύσει στα social media !

Οι συνθήκες της σύγκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστες. Σύμφωνα με τις ενδείξεις οι οδηγοί είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ενώ εικάζεται ότι, ενδεχομένως, οι δύο οδηγοί ήταν σε αυτοσχέδιο αγώνα “κόντρα” στην μεγάλη ευθεία του Περιφερειακού, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται επίσημα.  Πάντως ο τραυματισμένος οδηγός, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του xanthi2.gr, κατά τη διακομιδή του ανέφερε ότι δεν θυμάται τίποτε για τις συνθήκες του δυστυχήματος.