
Στο χώρο όπου στεγάζονταν το κυλικείο στην παλιά Νομική του ΔΠΘ ξεκίνησε να λειτουργεί το εμβολιαστικό κέντρο του Πανεπιστημίου. Το ΔΠΘ λειτουργεί αντίστοιχα κέντρα σε Ξάνθη , Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.
Τρεις ημέρες την εβδομάδα, Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από τις δώδεκα μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι όσοι φοιτητές επιθυμούν μπορούν να προσέρχονται χωρίς ραντεβού για να εμβολιαστούν.
Οο Φοιτητές εισέρχονται στις εντός πόλεως εγκαταστάσεις από την είσοδο από την πλευρά του ΚΤΕΛ όπου υπάλληλος ελέγχει τα ανάλογα πιστοποιητικά. Πάντως μεγάλο μέρος των ερωτηθέντων φοιτητών , έχουν εμβολιαστεί στον τόπο καταγωγής τους και έχουν προσέλθει στην Κομοτηνή για να αρχίσουν ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους.