Σε κλίμα αισιοδοξίας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Περιφερειακή ενότητα Ροδόπης, παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κκΠαντελεήμωνα και του νέου περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη.

Οι άμεσες προτεραιότητες του Χριστόδουλου Τοψίδη με την ανάληψη καθηκόντων στην ΠΑΜΘ.

Χρόνια πολλά σε όλους τους πολίτες της περιφέρειας ευχήθηκε ο Χ.Τοψίδης με το 2024 να είναι χρονιά προόδου , ανάπτυξης , συνεργασίας , ενώ δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με όλους τους φορείς και οργανισμούς για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Με βάρος στην πρόληψη και όχι στην καταστολή για την αντιμετώπιση των δυσκολιών, δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση και οργανωμένα να δημιουργηθεί μια νέα πορεία για την ΠΑΜΘ.

Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα δώσει προτεραιότητα  είναι η καταγραφή των έργων που είναι σε εξέλιξη, η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της ΠΑΜΘ και η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

“Τόπος που έχει ανάγκη την ευημερία και την ανάπτυξη προκειμένου αυτό να έχει αντίκτυπο στους κατοίκους της ΠΕ Ροδόπης” ήταν τα πρώτα λόγια του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά, με τη νέα διοικητική αρχή , ευχαρίστησε τον Χ.Τοψίδη για την εμπιστοσύνη και την ανάθεση της Αντιεπεριφέρειας Ροδόπης, ενώ ως αρχικούς στόχους θέτει τα έργα υποδομής , την βελτίωση του εισοδήματος των αγροτών και των κτηνοτρόφων και την ανάδειξη του τουριστικού προιόντος .

Τυχερός στην εύρεση του φλουριού της βασιλόπιτας ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της ΒΙΠΕ Κομοτηνής , Επιπυραγός Νίκος Κατσιγιαννάκης