Μετά τον διαγωνισμό για την παραχώρηση του Κάμπνγκ Φαναρίου σε χρήση προς ιδιώτη, από ότι δείχνουν τα πράγματα θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον για φέτος. Να σημειωθεί ότι αν και  βρέθηκε ανάδοχος , δεν έχει υπογραφεί ακόμη η σύμβαση , πράγμα που σημαίνει ότι ο χώρος ανήκει μέχρι και σήμερα στην ΕΤΑΔ.

Σήμερα Κυριακή 28 Μαίου οι κατασκηνωτές που διατηρούν 80 τροχόσπιτα για πολλά χρόνια στο κάμπνγκ συγκεντρώθηκαν έξω από αυτό σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συνέταξαν ψήφισμα προς την ΕΤΑΔ με το οποίο ζητούν τουλάχιστον για φέτος να ανοίξει και να λειτουργήσει ο χώρος με το υπάρχον καθεστώς.

Κατασκηνωτές για σαράντα χρόνια , αλλά και Βούλγαροι πολίτες το επιλέγουν κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Πολιτειάδη να προτείνει την λειτουργία για φέτος με την διοίκηση της ΕΤΑΔ , σε διαφορετική περίπτωση εάν παραμείνει κλειστό θα αποτελεί δυσφήμιση για την περιοχή , αλλά και οικονομική ζημιά για το Φανάρι , αφού σε αυτό διαμένουν περισσότεροι από 300 μόνιμοι παραθεριστές και επιπλέον  επισκέπτες ετήσιοι τουρίστες που συμβάλλουν στην οικονομική άνθιση του παραθεριστικού κέντρου της Ροδόπης.

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ