Το προπονητικό επιτελείο, οι εγκαταστάσεις, η ασφάλεια των αθλούμενων και η φιλοσοφία της Ακαδημίας είναι οι βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους χτίζεται κάθε αθλητική Ακαδημία.

Για τον λόγο αυτόν, ο Πανθρακικός επενδύει σε καταρτισμένους και αξιόλογους προπονητές, οι οποίοι δουλεύουν στο σύγχρονο προπονητικό του κέντρο στο Κικίδιο με συνέπεια και μεθοδικότητα και έχουν σαν φιλοσοφία να αγαπήσουν τα παιδιά το ποδόσφαιρο και να βελτιώνονται μέρα με τη μέρα μέσα από την προπονητική διαδικασία και τους αγώνες.

Έτσι λοιπόν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το τεχνικό επιτελείο μένει το ίδιο, καθώς Τεχνικός Διευθυντής παραμένει ο Κώστας Νικολαϊδης, προπονητής του Πανθρακικού Β΄ ο Γιάννης Κλειτσιώτης και προπονητές στα τμήματα των Ακαδημιών μας παραμένουν οι Θανάσης Ντίνας, Κυριάκος Αμαξόπουλος, Αλέξανδρος Τζελέπης και Βαλάντης Ματζαρίδης (προπονητής τερματοφυλάκων).

 

Για μία ακόμα σεζόν θα υπάρχει το λεωφορείο του συλλόγου που θα μεταφέρει τους νεαρούς αθλητές της ομάδας  από διάφορα σημεία της πόλης στο προπονητικό κέντρο και θα τους επιστρέφει στο σημείο από όπου τους παρέλαβε.

Η “Πράσινη Οικογένεια” μεγαλώνει και σας θέλει όλους μαζί της! Γίνετε μέλη της Ακαδημίας του Πανθρακικού και δείτε τα παιδιά σας να αγωνίζονται με τη φανέλα που εδώ και 60 χρόνια αποτελεί τον μεγάλο πρεσβευτή του αθλητισμού της Ροδόπης… Πάμε να ζήσουμε μαζί μεγάλες στιγμές!

Μπορείτε να εγγραφείτε ή να κάνετε την ανανέωση της εγγραφής σας είτε στο γραφείο του συλλόγου (Ανδρούτσου 22 – πισω απο τπν Κωτσόβολο) ειτε διαδικτυακά συμπληρώνοντας την εξής φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/1Ak4TeTX9WW-qsk-GXRzyhtWGTcn0QtyC2jD2DqCTmxw/viewform?edit_requested=true 

 

Για λεπτομέρειες: 6936787379 & 6906777887  & στο γραφείο της ομάδας (Ανδρούτσου 22 – πίσω από τον Κωτσόβολο) από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 13:00) και Τρίτη & Πέμπτη (18:30 – 20:30)