Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης σας προσκαλεί στην συναυλία του καλοκαιριού με τον Στέλιο Ρόκκο στην παραλία Κρυονερίου την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024 στις 21:30 το βράδυ, με δωρεάν είσοδο. Ο Στέλιος Ρόκκος στη συναυλία του με τίτλο «Πάει» θα ταξιδέψει το κοινό σε απίστευτα μουσικά ταξίδια μέσα από τα δικά του τραγούδια αλλά και άλλες μεγάλες επιτυχίες!Με σύμμαχο της καλή σας διάθεση και ένα καρεκλάκι που θα διευκολύνει ενδεχομένως την παρακολούθηση της συναυλίας, απολαύστε τον Στέλιο Ρόκκο στην παραλία Κρυονερίου Ροδόπης.

Η συναυλία εντάσσεται στο διήμερο δωρεάν εκδηλώσεων «Μαρωνείας Σύναξις: Ταξίδι στην παράδοση και το σήμερα» που διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, στις 9 και 10 Αυγούστου 2024. «Με ένα ταξίδι στην παράδοση και στο σήμερα, με δράσεις που έχουν δωρεάν είσοδο για το κοινό, σας προσκαλούμε να απολαύσετε όμορφες καλοκαιρινές βραδιές στις παραλίες της περιοχής μας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς.

 

Για την Παρασκευή 9 Αυγούστου και για την συναυλία με τον Στέλιο Ρόκκο στην παραλία Κρυονερίου, το ΚΤΕΛ Ροδόπης θα διαθέσει λεωφορείο, στις 19:30 από Σάπες και στις 20:00 από Κομοτηνή. Κόστος εισιτηρίου με επιστροφή 6 ευρώ από Κομοτηνή και 7 ευρώ από Σάπες. Επιστροφή μετά το τέλος της συναυλίας. Για πληροφορίες στα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ και στο 2531022912, καθημερινά 07:00 με 20:30.

Το διήμερο εκδηλώσεων «Μαρωνείας Σύναξις: Ταξίδι στην παράδοση και το σήμερα»  ολοκληρώνεται το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 20:00 το βράδυ στην πλατεία του οικισμού Μαρώνειας με εκδήλωση πολιτισμού και παράδοσης η οποία περιλαμβάνει: χαιρετισμούς, ομιλία με θέμα «Η συμβολή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης στη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς στη Μαρώνεια σήμερα» από την δρ.Νάγια Δαλακούρα αρχαιολόγο – μουσειολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης, παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και παραδοσιακό γλέντι.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, με την συμμετοχή και την υποστήριξη των: Δήμος Μαρωνείας – Σαπών, Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης και Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών, Ναυαγοσωστών Κομοτηνής.