Ευτυχώς μικρές οι απώλειες στην επικίνδυνη για το δάσος της Νυμφαίας πυρκαγιά ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Η είσοδος μετά την διασταύρωση παραμένει κλειστή με όχημα της ΕΛΑΣ να βρίσκεται στο σημείο.

Πριν από αρκετούς μήνες στο σημείο είχε τοποθετηθεί η ενημερωτική πινακίδα με  πρόβλεψη για τον ημερήσιο κίνδυνο πυρκαγιάς στην περιοχή. Ολο αυτό το  διάστημα όμως ο δείκτης ενημέρωσης παραμένει στο μπλέ, χρώμα που δηλώνει ότι ο κίνδυνος είναι μεσαίος , με άλλες τρεις πιο επικίνδυνες διαβαθμισμένες στάθμες. Ενας δείκτης που αλλάζει με χειροκίνητο τρόπο , και που μπορεί μερικές φορές να μην είναι ενημερωμένος για τις συνθήκες που επικρατούν.

Τότε, λίγο μετά την τοποθέτηση της πινακίδας, είχαν γραφεί σχόλια , για το πόσο  ξεπερασμένος είναι αυτός ο τρόπος μετάδοσης της πληροφορίας , και ίσως όλη αυτή η προσπάθεια στην σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας και της αμεσότητας, θα μπορούσε να αποτελέσει αποτέλεσμα εργασίας κάποιας σχολικής ομάδας, με ηλεκτρονικό  πίνακα , που θα έδειχνε σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα ενδείξεων και παραμέτρων την ίδια στιγμή που γίνονται οι μετρήσεις.

Μέχρι και σήμερα πάντως παραμένει  ο παλιός τρόπος ενημέρωσης  , με την κλειδαριά στο πίσω μέρος της πινακίδας για να μην μπορεί οποιοσδήποτε να μεταφέρει τον δείκτη σε άλλη θέση.