Κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταικούρα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης 6 Ιουλίου στην Ροδόπη προκειμένου να συναντηθεί με φορείς της περιοχής για να ακούσει από κοντά τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις των φορέων της περιοχής.

Πρώτος σταθμός των επισκέψεων ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κκ Παντελεήμωνας όπου σε εγκάρδιο κλίμα έγινε αναφορά στη βοήθεια που περιμένει η Μητρόπολη από την πολιτεία για την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων και στόχων. Ο Μητροπολίτης έκανε γνωστή την πρόθεσή του να καλέσει τον υπουργό μέσα το καλοκαίρι να έρθει ξανά στην περιοχή , αλλά και το κάλεσμα προς τον πρωθυπουργό για να εγκαινιάσει τις παιδικές κατασκηνώσεις στην Μαρώνεια.

Στη συνάντηση αλλά και σε όλο το πρόγραμμα παρόν είναι και ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος και έκανε εκτενή αναφορά στα αγροτικά θέματα που απασχολούν την περιοχή , όπως τα φράγματα που θα δώσουν πνοή στην αγροτική οικονομία.

“Ευκαιρία να ακούσουμε , να ξεδιπλώσουμε πολιτικές αλλά και να δώσουμε προτεραιότητες για την επόμενη περίοδο” επεσήμανε ο Χρήστος Σταικούρας , Αυτή η κυβέρνηση είναι απολύτως συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις , ενώ όπως ο ΕΝΦΙΑ στην Ροδόπη φέτος είναι μικρότερος κατά 5,500.000 ευρώ με αποτέλεσμα αυτά τα χρήματα να πηγαίνουν στην τοπική αγορά.

  • “Είμαστε κοντά στην κοινωνία έτσι ώστε να περιορίσουμε τις δυσμενείς συνέπειες της ενεργειακής κρίσης στο διαθέσιμο εισόδημα του πολίτη.
  • Είμαστε κοντά και στην εκκλησία , προσπαθούμε όσο μπορούμε το δύσκολο και πολύτιμο έργο της εκκλησίας
  • Στη συνέχεια ο κ. Σταικούρας επισκέφτηκε το νοσοκομείο Κομοτηνής και τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.