Ο Πανθρακικός ετοιμάζεται για μία ακόμα σεζόν να αγωνιστεί βάζοντας ψηλά τον πήχη και έχοντας πρωταγωνιστικούς στόχους με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α΄ ΕΠΣ Θράκης. Για τον λόγο αυτόν άλλωστε δημιουργήθηκε ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ με δεδομένο πως η ομάδα μας θα εκπροσωπήσει τη Ροδόπη στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου με τον Νίκο Μπαχαρίδη να βρίσκεται στο τιμόνι και τον Χάρη Σταφυλίδη ως άμεσο συνεργάτη του. Ο Πανθρακικός στην περίοδο της προετοιμασίας έδωσε δυνατά φιλικά και είχε ως στόχο να είναι έτοιμος στο παιχνίδι του Super Cup «Νίκος Ντοσίδης», όπως και έγινε καθώς επικράτησε με 2-1 της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου πανηγυρίζοντας το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 10 Οκτωβρίου, όταν η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων εκτός έδρας. Παράλληλα περιμένουμε την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος και τον ορισμό των αναμετρήσεων.

Παρότι οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, γνωρίζουμε καλά πως ο Πανθρακικός εκπροσωπεί όλη τη Ροδόπη και τα όνειρα των κατοίκων της Κομοτηνής και για αυτόν τον λόγο βάζουμε ψηλά τον πήχη! Είμαστε αισιόδοξοι πως όταν περάσει όλο αυτό που ταλαιπωρεί όλη την ανθρωπότητα θα είμαστε δυνατοί και ο κόσμος θα ανυπομονεί να βρεθεί στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής!