ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο βασιλιάς είναι γυμνός

Η παράταξή μας είχε προειδοποιήσει τη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για την ανάγκη οργάνωσης των υποδομών στην Νυμφαία ήδη από τον Μάρτιο του 2021.
Ο επικεφαλής της παράταξής μας Χριστόδουλος Τοψίδης, δήλωνε τότε: «[…]Είπανε (εν. οι διοικούντες) ότι έχει δεσμευτεί ο Υπουργός να ανοίξει τη Νυμφαία. Όμως ο Υπουργός έκανε δηλώσεις που λέει ότι (εν. η Νυμφαία θα ανοίξει) «εφόσον τηρούνται οι προδιαγραφές». Ποιες είναι οι προδιαγραφές; Να γίνονται δειγματοληπτικά τεστ στα σύνορα. Ξέρετε τι θα μας πει ο Υπουργός όταν έρθει η 14η Μαΐου; ‘Δεν έχετε κοντέηνερ, Πού να κάνουμε δειγματοληπτικά τεστ; Στον αέρα;[…]»
Με άλλα λόγια, τους είχαμε προειδοποιήσει. Είχαμε φροντίσει να εισάγουμε το θέμα της Νυμφαίας και στην διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου. Αλλά, για πολλοστή φορά οι διοικούντες δεν άκουσαν θεωρώντας ότι έχουν το αλάθητο.
Προφανώς δεν το έχουν. Κάνουν λάθη και μάλιστα σοβαρά, τα οποία έχουν συνέπειες στις ζωές των πολιτών της Περιφέρειας μας. Ο τουριστικός κλάδος περίμενε υπομονετικά την κυβερνητική απόφαση για την επαναλειτουργία των καταλυμάτων, η παράταξή μας προέτρεπε για την ανάληψη πρωτοβουλιών και οι διοικούντες τύρβαζαν περί άλλων.
Σήμερα λοιπόν είναι υπόλογοι απέναντι στους πολίτες, όμως αντί για την ελάχιστη συστολή, έχουν το απύθμενο θράσος να φωτογραφίζονται στην Νυμφαία «διαφημίζοντας» τις ανύπαρκτες προσπάθειες τους!
Μόνο που η Διοίκηση δεν ασκείται ούτε «φωτογραφικά», ούτε με φωτογραφίες. Ασκείται με πράξεις, τις οποίες ο κος Μέτιος και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να κάνουν. Όλοι πλέον ξέρουν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.