Συγκέντρωση φοιτητών ήταν σε εξέλιξη τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους φοιτητές που οδηγήθηκαν εχθές στο αστυνομικό τμήμα Κομοτηνής. Κορύφωση η Πανελλήνια διαμαρτυρία την Πέμπτη στην Αθήνα.

Τρείς από τους φοιτητές μιλούν για τα βιώματά τους κατά την ώρα της προσαγωγής τους από τις εγκαταστάσεις της Νομικής , θεωρούν ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες , ότι το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ήρθε επίτηδες μέσα στην περίοδο της εξεταστικής και δηλώνουν ότι θα σταθούν στο πλευρό των φοιτητικών συλλόγων που εναντιώνονται στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, παλεύοντας για δημόσιες δωρεάν σπουδές.

Δεν εμφανίστηκε η ΔΑΠ αναφέρουν οι φοιτητές , ενώ την σημερινή συνέλευση την είχε η ίδια συγκαλέσει, γιατί προφανώς έχει ευθύνες και δεν πρόκειται να μπει στην διαδικασία να αντιμετωπίσει τους φοιτητές αλλά και το πολιτικό κόστος της πράξης αυτής.


Οι φοιτητές σήκωσαν ψηλά τα πάσα τους παίρνοντας έτσι την απόφαση να στηρίξουν το εγχείρημά τους , ενώ σημειώνουν ότι τη νομιμότητα  και τη νομιμοποίηση την φέρνει η μαζικότητα και όχι μια σφραγίδα και ένα πρακτικό.