Στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα παραδόθηκε η νέα επιστημονική μελέτη του Βουλευτή Ροδόπης και Προέδρου της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Τη μελέτη με τίτλο «Συνταγματική Αναθεώρηση 2019: Χαμένη ευκαιρία ή νέο Ξεκίνημα;» δημοσίευσαν οι εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στου οποίου τη Νομική Σχολή διδάσκει ο συγγραφέας ως Επικ. Καθηγητής.
Όπως επισήμανε ο Προέδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας «Η επιστημονική αυτή έκδοση είναι το πρώτο βιβλίο αναφοράς που κυκλοφορεί για την Αναθεώρηση του 2019 και έχει την πληρότητα και την ποιότητα να ενημερώσει το νομικό και τον πολιτικό κόσμο για τη συστηματική δουλειά που έγινε από όλους μας αλλά και καταληκτικά από τον πρόεδρο της επιτροπής και συγγραφέα. Είναι αναμφισβήτητα ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για τους μελετητές του Συντάγματος τώρα αλλά και στο μέλλον».
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο του, αναθέτοντας του την ευθύνη της Αναθεωρητικής Επιτροπής του Κοινοβουλίου και επίσης τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα για την ουσιαστική συνεργασία που είχαν καθ´ όλη τη διάρκεια της αναθεωρητικής διαδικασίας.