Τι και αν βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού. Οι υποψήφιοι της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν αφήσει τα καλοκαιρινά τους μπάνια στην άκρη καθώς επιδίδονται σε αγώνα δρόμου και πραγματοποιούν συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας.

Σε «πυρετό» συναντήσεων φαίνεται να βρίσκεται και ο Κώστας Φωτίου ο οποίος όπως ακούγεται ετοιμάζεται να ριχθεί στη μάχη για την διεκδίκηση του δήμου Κασσάνδρας. Και πώς να μην ετοιμάζεται αφού συνεχώς πληθαίνουν οι φωνές τοπικών φορέων για ανυπαρξία διοίκησης από την νυν δήμαρχο. Μαθαίνουμε ότι τοπικά συμβούλια κατέθεσαν δεκάδες προτάσεις για χρόνια προβλήματα στο Πολύχρονο αλλά και σε άλλες περιοχές του δήμου οι οποίες πετάχτηκαν από ότι φαίνεται στο καλάθι των αχρήστων. Και μάλιστα εξαιτίας της ανυπαρξίας και αδιαφορίας της δημοτικής αρχής άρχισε ήδη ο χορός των παραιτήσεων όχι μόνο τοπικών συμβούλων αλλά και συνεργατών της δημάρχου.

Ο δήμος Κασσάνδρας “φωνάζει” για έλλειψη φωτισμού , κυκλοφοριακό , για ζημιές που δεν έχουν αποκατασταθεί , για παραλίες που δεν τιμούν το δήμο. Παρόλα αυτά στη δημοτική αρχή επικρατεί  “φωνή βοώντος εν τη ερήμω” .

Όπως φαίνεται ο Κώστας Φωτίου με τη πλήρη στήριξη της Πειραιώς και των στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Κασσάνδρας.

Ούτως ή άλλως η μέχρι τώρα πορεία του ,αποδεικνύει ότι γνωρίζει καλά προβλήματα και αδυναμίες και με σχέδιο και προγραμματισμό μπορεί να χαράξει ένα νέο δρόμο για την ανάπτυξη του Δήμου μακριά από συμφέροντα και αντιπαλότητες. Με ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την κεντρική εξουσία και με στόχο πάντα την εξέλιξη του τόπου.