Στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης περιόδευσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο με υποψήφιους/ες Συμβούλους της Περιφερειακής Σύνθεσης στην ΠΕ Ροδόπης την Τρίτη 26/9.

Στην πόλη της Κομοτηνής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Τοψίδης είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, ενώ έγιναν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη καθώς και με τους προέδρους των δύο Επιμελητηρίων της Ροδόπης κ. Νίκο Αγγελίδη και κ. Αντώνη Γραβάνη αντίστοιχα. Επιπλέον, το κλιμάκιο πάντα με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και την αγορά της πόλης.

Στόχος της περιοδείας ήταν να επικοινωνηθούν οι προγραμματικές θέσεις της Περιφερειακής Σύνθεσης, αλλά και να καταγραφούν προτάσεις και ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και τους θεσμικούς εκφραστές της, αλλά και τους ίδιους τους πολίτες.

Η Περιφερειακή Σύνθεση υπηρετεί το μότο «ο άνθρωπος στο επίκεντρο» και τόσο ο επικεφαλής όσο και τα μέλη της, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους πολίτες σε όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Η περιοδεία στην ΠΕ Ροδόπης συνεχίστηκε στους οικισμούς Διαλαμπή, Ίσαλο, Βέννα, Αμάραντα, Βάκκο, Αρχοντικά, Άρατο, Θρυλόριο, Ροδίτη και Κάλχα όπου τα μέλη του κλιμακίου και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ είχαν συναντήσεις με κατοίκους και συζητήσεις επί των θέσεων της παράταξης, αλλά κυρίως στο επίκεντρο τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους των οικισμών και για τα οποία η Περιφερειακή Σύνθεση έχει συμπεριλάβει λύσεις στο πρόγραμμά της, που διαρθρώνεται στους άξονες «Κοινωνία, Οικονομία, Περιβάλλον, Τεχνολογία».