Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ  Θωμάς Καλοκύρης  βρέθηκε σήμερα Σάββατο 25 Μαίου στην Κομοτηνή.

Ο Θωμάς Καλοκύρης συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στη Ροδόπη Χριστόδουλο Χατζηαποστόλου συνομίλησε με τους πολίτες της Ροδόπης ενημερώνοντάς τους για την υποψηφιότητά του και τις θέσεις του κόμματος του στην Ευρωβουλή.

Γεννημένος στην Βέροια με σπουδές στη Νομική του ΑΠΘ , υποψήφιος διδάκτωρ Εμπορικού & Οικονομικού Δικαίου του ΑΠΘ, δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Συμμετέχει στο ενιαίο ψηφοδέλτιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ διεκδικώντας έναν από τους τέσσερις σταυρούς για ισχυρή εκπροσώπηση κατά την λήψη αποφάσεων για το κοινό καλό.

“Μεγάλο μέρος των αποφάσεων  λαμβάνονται στις Βρυξέλλες” για παράδειγμα στο μεταναστευτικό, στην οικονομία, αλλά και το δίλλημα για το ποια θα είναι η πορεία της Ευρωπαικής Ενωσης αναφέρει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής , δείχνοντας έτσι την σημασία των ευρωεκλογών.

Και συνεχίζει λέγοντας, ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ  αυτό που πρεσβεύει , είναι μια Ευρώπη πατρίδων και εθνών , αυτόνομων πολιτών, το μοναδικό κοινοβουλευτικό κόμμα με αυτή την οπτική, σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης , με τις υπόλοιπες ευρωομάδες των κομμάτων να  βρίσκονται στη λογική του ομοσπονδιακού κράτους.