Τον βουλευτή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χαρίτου επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Ροδόπης, ο πρόεδρος Ευ.Κατρανίδης και το μέλος εκτελεστικής γραμματείας ΠΟΑΣΥ εκπρόσωπος της ΕΑΥ στην Ομοσπονδία Στ.Τζατζανά.

Ο βουλευτής άκουσε με προσοχή τα αιτήματα τους για την ανάγκη κάλυψης των μεγάλων ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, με τις τακτικές και έκτακτες μεταθέσεις που είναι σε εξέλιξη. Ακόμη την ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στο μεθοριακό σταθμό Νυμφαίας, την επάνδρωση και λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος Μεταγωγών που έχει ιδρυθεί από το 2011, καθώς και την παροχή προστατευτικών και άλλων μέσων εξοπλισμού για την ασφαλή εκτέλεση των καθηκόντων τους κα.

Ο βουλευτής έκανε γνωστό ότι το προηγούμενο διάστημα ανέδειξε πολλά από τα αιτήματα των αστυνομικών στη Βουλή με παρεμβάσεις και ερωτήσεις, ώστε να ενισχυθεί η ασφάλεια της πολιτών της περιοχής. Άλλωστε για την επίλυση αυτών των αιτημάτων την αποκλειστική ευθύνη έχει η κυβέρνηση.
Ο βουλευτής τους διαβεβαίωσε ότι θα αναλάβει εκ νέου πρωτοβουλίες για να προωθήσει τα αιτήματα τους στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.