Στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης περιόδευσε την Παρασκευή 08/09 ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης Χριστόδουλος Τοψίδης συνοδευόμενος από υποψήφιους και υποψήφιες Συμβούλους της παράταξης.

Το κλιμάκιο βρέθηκε σε διάφορα σημεία του Δήμου Ιάσμου όπου έγιναν επαφές με κατοίκους και κατεγράφησαν προβλήματα και ζητήματα τα οποία απασχολούν όχι μόνο την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και την εν γένει αναπτυξιακή πορεία της ΠΕ Ροδόπης και της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Αναπτύχθηκαν οι προτάσεις της Περιφερειακής Σύνθεσης, καθώς ο στόχος και αυτής της περιοδείας είναι να γνωρίσουν οι πολίτες της ΠΕ Ροδόπης τις προτάσεις της Περιφερειακής Σύνθεσης από τους ανθρώπους της.

Η δέσμευση της Περιφερειακής Σύνθεσης ήταν εξ αρχής ότι ο άνθρωπος τίθεται στο επίκεντρο και αυτή η δέσμευση υλοποιείται απαρέγκλιτα. Τόσο ο επικεφαλής κος Χριστόδουλος Τοψίδης, όσο και οι υποψήφιοι/ες βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τον κόσμο της Περιφέρειας ΑΜΘ καθώς η πολιτική της παράταξης αφορά όλες και όλους ανεξαιρέτως.

Η εν λόγω περιοδεία εστιάστηκε σε περιοχές του Δήμου Ιάσμου, ωστόσο τις αμέσως επόμενες ημέρες έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις που θα καλύψουν όλη την γεωγραφική επικράτεια της ΠΕ Ροδόπης.