
Στο Μέγαρο Μαξίμου συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνη Γραβάνης με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Ιωάννη Μπρατάκο.
Μετά τη συνάντηση ο Αντώνης Γραβάνης έκανε την παρακάτω δήλωση :
«Σε εξαιρετικά φιλικό και παραγωγικό κλίμα συνάντησα στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ.Ιωάννη Μπρατάκο.
Ανέλυσα τις προτάσεις μας, όπως τις καταθέσαμε στο κυβερνητικό κλιμάκιο στο Επιμελητήριο σχετικά με την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της Ροδόπης και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης . Οι επαγγελματικές και πολιτικές του ιδιότητες καθώς και η εμπειρία του ως Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), εμπλούτισαν το περιεχόμενο της συνεργασίας μας.
Παράλληλα συζητήσαμε αναλυτικά για το διακύβευμα των επικείμενων Εθνικών και Αυτοδιοικητικών εκλογών.»