“Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα , και καθυστέρηση από πλευράς του Δήμου Κομοτηνής, σχετικά με τα έργα υποδομής που  αφορούν την ύδρευση και αποχέτευση  στο οικόπεδο που θα κατασκευαστεί το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής”. Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης σε ερώτηση που έφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ Αντώνης Γραβάνης.

Να σημειωθεί ότι το θέμα έφερε στην επικαιρότητα ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος και εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον του νέου Νοσοκομείου, μιάς που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τα κατασκευαστικά έργα.

Ο Γ.Γκαράνης  σημείωσε ότι στο σημείο από τις πρώτες ημέρες υπάρχει παροχή νερού για την εκτέλεση των εργολαβικών εργασιών , ενώ η αποχέτευση δεν είναι κάτι που επείγει και θα γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο παράλληλα με την εξέλιξη των εργασιών. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Στράτος Τσακιρίδης ανέφερε ότι η εργολαβική παροχή νερού υπάρχει εδώ και έναν χρόνο , ενώ σχετικά με την αποχέτευση ο διαγωνισμός πιθανόν να εξελιχθεί και πριν το τέλος του 2022.