Συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης με τους εκπροσώπους των Ταξί της Ροδόπης. Άκουσε τα προβλήματα και τις δυσκολίες τους και συζήτησαν πρωτοβουλίες και ενέργειες που πρέπει το επόμενο διάστημα να δρομολογηθούν για να στηριχθεί και να εκσυγχρονιστεί ο κλάδος. Αποφασίστηκε αφού προετοιμάσουν την καταγραφή των προβλημάτων και των προτάσεων τους οι ταξιτζήδες της Ροδόπης, να προγραμματιστεί με πρωτοβουλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Κώστα Καραμανλή προκειμένου να διεκδικήσουν λύσεις.
Παράλληλα ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τους ενημέρωσε ότι εκτός από τους φοιτητές και τους 1000 ειδικούς φρουρούς που ήδη εκπαιδεύτηκαν στην Κομοτηνή, έχουν ήδη ξεκινήσει την εκπαίδευση τους 200 δόκιμοι αστυφύλακες και διεκδικούμε την εκπαίδευση των 400+400 συνοριοφυλάκων που θα προσληφθούν το επόμενο διάστημα με κριτήριο εντοπιότητας. Όλα αυτά και άλλα που θα ακολουθήσουν τονώνουν την τοπική οικονομία και διευρύνουν το εξυπηρετούμενο κοινό ενισχύοντας και τον κλάδο των Ταξί.
Οι εκπρόσωποι των Ταξί ευχαρίστησαν τον Ε. Στυλιανίδη για ότι έχει κάνει και του ζήτησαν να συνεχίσει να στέκεται δίπλα τους.