Οι διοργανωτές και οι συνδιοργανωτές της Εορταστικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής (Τσανάκλειο Σχολή) στις 14 Ιουνίου 2022 ευχαριστούν θερμά τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και συμμετείχαν στην αιμοδοσία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν συνολικά 95 μονάδες αίμα (75 στην αιμοδοσία και άλλες 20 την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο από αιμοδότες που δεν πρόλαβαν να αιμοδοτήσουν την ίδια μέρα).

Ιδιαίτερη συγκίνηση, μας έφερε το γεγονός, ότι οι 72 από τους 95 συμπολίτες μας που αιμοδότησαν, έδωσαν αίμα για πρώτη φορά!

Επιπλέον ευχαριστούμε και όλους όσους προσήλθαν και είχαν την καλή πρόθεση να προσφέρουν αίμα, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν.

Θα θέλαμε, επίσης να εκφράσουμε τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την άμεση ανταπόκριση, στήριξη και ευγενική χορηγία των:

Φαγί.gr
Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο
Το σπίτι του Γλυκού – Ζαχαροπλαστείο
Caffeine Roastery Superfoods
Pizza Fan
Η έμπρακτη αλληλεγγύη και η ευαισθησία τους εκτός από ότι μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη, αποτελούν κοινωνικές αξίες που πρέπει να αναδεικνύονται!

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο https://e-aimodotes.gr/komotini/