ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΡΟΔΟΠΗΣ:“Nα προχωρήσουμε, μέσα σε κλίμα συντροφικότητας και ενότητας, για την ανασύνταξη των δυνάμεων μας, με βάση τις αποφάσεις και τους σχεδιασμούς της ηγεσίας του κόμματος”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ροδόπης και ο κόσμος της αριστεράς συνεχίζει να πορεύεται με το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες και τα προβλήματα όλων των συμπολιτών της τοπικής κοινωνίας, ώστε να ανακοπούν οι πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που πλήττουν βίαια τον κόσμο της εργασίας , της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, καθώς και τη νέα γενιά.

Σε πείσμα όσων θέλουν να εμφανίσουν μια εικόνα διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  προχωρούμε στην ανασύνταξη των δυνάμεων του, στην πολυπολιτισμική Ροδόπη, με σκοπό να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και τις ελπίδες που όλων ανεξαιρέτως των συμπολιτών μας.
Τα παιχνίδια εντυπώσεων της ομάδας  που αποχώρησε  από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  με τον πρώην βουλευτή Ροδόπης, τελειώνουν εδώ.

Οι πληροφορίες που αναπαράγονται στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τις αποχωρήσεις μελών από την οργάνωση της Ροδόπης, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

1.-Από τα 21 μέλη της Ν.Ε Ροδόπης που εκλέχτηκαν στην τελευταία Νομαρχιακή συνδιάσκεψη  αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ οι 9.
2.-Από τα 550 μέλη των οργανώσεων του Δήμου Κομοτηνής, με παρουσία και πολιτική δράση, φέρεται να έχουν αποχωρήσει μόλις 31 μέλη.
3.-Από την οργάνωση του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, όπως ενημέρωσε ο υπεύθυνος συντονιστής της, δεν του έχει γίνει γνωστή καμμία αποχώρηση.
4.-Σε έναν μικρό πληθυσμιακά μεικτό δήμο, όπως αυτός του Ιάσμου, συγκροτήθηκε μια μονοθεματική κατά βάση οργάνωση για τους προσωπικούς, όπως φαίνεται, σχεδιασμούς του πρώην μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Πληροφορηθήκαμε τον ακριβή αριθμό των μελών της, σήμερα με την αποχώρηση τους.
5.- Από την οργάνωση του Δήμου Αρριανών, ανακοινώθηκε ότι αποχώρησε ο συντονιστής με μία ομάδα μελών, αλλά η οργάνωση υφίσταται.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να προχωρήσουμε, μέσα σε κλίμα συντροφικότητας και ενότητας, για την ανασύνταξη των δυνάμεων μας, με βάση τις αποφάσεις και τους σχεδιασμούς της ηγεσίας του κόμματος.

Κομοτηνή 28/11/2023