Στη Ροδόπη βρέθηκε ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στα πλαίσια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στον Εβρο για την υπογραφή του έργου της επέκτασης κατά 23 χιλιόμετρα του τεχνητού εμποδίου που θα συμβάλει καθοριστικά στην ασφάλεια της πατρίδας μας και των πολιτών.

“ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” , με την κυβέρνηση πιστή στις δεσμεύσεις της να το προωθεί με συστηματικό τρόπο , είπε ο Υπουργός, ένα έργο που έχει αναλάβει το Υπουργείο προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία.

Ο Υπουργός κατά την επίσκεψή του στην Κομοτηνή συνομίλησε με τα στελέχη της ΕΛΑΣ τόσο στην Αστυνομική Διεύθυνση , όσο και με τους  αυριανούς αξιωματικούς στην Σχολή Αστυφυλάκων.

“ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ- ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ” το μήνυμα που έστειλε ο Υπουργός από την Κομοτηνή.

Είμαστε εδώ για να εφαρμόζουμε το διεθνές δίκαιο και τις αξίες και τις αρχές του πολιτισμού μας , τον ανθρωπισμό την αλληλεγγύη και την φύλαξη των συνόρων.