Μετά τον σάλο που  προκλήθηκε από την επιστολή του Δημάρχου Κομοτηνής και του ατυχούς και αποτυχημένου ύφους της προς τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού σχετικά με την χρηματοδότηση  εργασιών βελτίωσης του Σχολείου του Κοσμίου , νέα επιστολή ενημερωτική από τον δήμο Κομοτηνής εκδόθηκε στην οποία ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του προσπαθούν να “μαζέψουν” όσα εχθές  έγραψαν  και τον εξέθεσαν στα  υψηλότατα κεντρικά  κλιμάκια.

Πάντως τα σχόλια τα οποία ελεύθερα και χωρίς καπέλωμα δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τον ίδιο τον δήμαρχο , που ίσως θα πρέπει να δεί ξανά  το επικοινωνιακό του επιτελείο που τον εκθέτει , και το πέρασμά του σε σύγχρονες αποδοτικές και αποτελεσματικές πρακτικές.


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού κατόπιν ενημέρωσης από δημοσιεύματα σχετικά με την επιστολή του Δημάρχου Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη, για τη χρηματοδότηση του σχολείου του Κοσμίου, ανταποκρίθηκε άμεσα και υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Διευκρινίστηκε ότι τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε τοπικές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης δεν ισχύουν κι ότι το κονδύλιο της χρηματοδότησης δεν προέρχεται από τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, αλλά από δωρεές.

Υπήρξε, επίσης, δέσμευση ότι η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού θα είναι πάντα στη διάθεση του Δήμου και των πολιτών του, προκειμένου να συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων με πνεύμα συνεργασίας και αλληλοενημέρωσης.