Εξακολουθούν να βγάζουν παλιά και μεγάλα αντικείμενα οι δημότες έξω από του κάδους απορριμάτων με αποτέλεσμα να δημιουργείται κακή εικόνα στους δρόμους της πόλης. Οπως είχε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες ο προιστάμενος καθαριότητας Νίκος Στεργιάδης, ένα τηλεφώνημα  στην υπηρεσία αρκεί για να έρθει το συνεργείο να μαζέψει γρήγορα  τα μεγάλα σε όγκο αντικείμενα.

Ναι στον δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη που έδειξε επιμονή στο άνοιγμα του ΔΠΘ με φοιτητές , έτσι ώστε να αρχίσει να λειτουργεί η αγορά της πόλης. Επαγγελματίας για χρόνια ο ίδιος αντιλαμβάνεται τη δύναμη της φοιτητικής παρουσίας στην πόλη που είναι απαραίτητη για τη λειτουργία της αγοράς.

Οχι στον δημότη που έκλεισε με πολυουρεθάνη φρεάτιο ομβρίων εξαιτίας της δυσοσμίας που έβγαινε από αυτό. Λύση , η εύρεση αυτού που ρίχνει στο φρεάτιο ακάθαρτα ύδατα με αποτέλεσμα την άσχημη μυρωδιά.

Ναι στον δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν που πρώτος έκανε τον ετήσιο απολογισμό της δημαρχιακής θητείας του. Με την ευχή να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι δήμοι , έτσι ώστε οι δημότες να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα των δημοτικών αρχών.

Οχι στα αναμμένα φώτα μέρα μεσημέρι στο δημαρχιακό κατάστημα Κομοτηνής. Υπάρχουν χρονοδιακόπτες και φωτοκύτταρα , με σκοπό την οικονομία και τη προστασία του περιβάλλοντος.

Ναι στο ΔΗΠΕΘΕ για την επιλογή της αυλής του 3ου Δημοτικού Σχολείου ως χώρου διεξαγωγής της μουσικής παράστασης 20+1 μεταπολεμικά τραγούδια. Το ιστορικό κτήριο της πόλης που εκπαίδευσε γενεές μαθητών αποδείχτηκε κατάλληλο και ως χώρος πολιτισμού. Ευκαιρία για αξιοποίηση και άλλων τέτοιων σημείων στον αστικό ιστό της Κομοτηνής.