19.767,58 € με Φ.Π.Α. 24% (15.941,60 € χωρίς Φ.Π.Α. 24%), φαίνεται ότι κόστισε η  ανάγκη του Δήμου Κομοτηνής για την παροχή υπηρεσιών που είναι απαραίτητες για την
συμμετοχή του στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA”.

Πρόκειται για την συμμετοχή του Δήμου Κομοτηνής στην ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2021 με σκοπό να αναδείξει το τουριστικό προϊόν του Δήμου και ταυτόχρονα να ενημερωθεί γύρω από τις ανάγκες των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου και τις επιθυμίες των ταξιδιωτών.

Ωστόσο μια άλλη  διάσταση δίνει η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ  η οποία  θεωρεί υπερβολικό το ποσό των 19.767 ευρώ για τρεις ημέρες το οποίο και δίνεται σε τοπική εφημερίδα για την παροχή  υπηρεσιών στην έκθεση , αλλά και κατηγορεί ευθέως τον Δήμο Κομοτηνής για “χρυσές χορηγίες” στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που συνολικά μέχρι σήμερα όπως αναφέρει ξεπερνούν τα 80.000 ευρώ.

Ο Δήμος Κομοτηνής θα πρέπει άμεσα να ενημερώσει τους πολίτες αναλυτικά για τα ποσά που δαπανήθηκαν,  και συγκεντρωτικά  έφτασαν τα 15.941 ευρώ έτσι ώστε να μην υπάρχουν υπόνοιες για σπατάλη  , αλλά για ορθή χρήση του Δημοτικού χρήματος.