Τρείς  υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τον δήμο Ιάσμου, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Τζανέρ Ιμάμ.

Ο κ. Ερτζάν Μουεμίν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κοπτερού στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Ιάσμου κ. Τζανέρ Ιμάμ.
Υπήρξε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά το 2019. Από τότε που εξελέγη, διετέλεσε για ένα χρόνο ως Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. 20 χρόνια ήταν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής .
Ο κ. Ορχάν Μάντρατζη, κάτοικος του χωριού Πελεκητή, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Ιάσμου κ. Τζανέρ Ιμάμ. Πρόκειται για ένα άτομο που γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής και ενδιαφέρεται για την επίλυση τους. 20 χρόνια ήταν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σε ομάδες τις περιοχής   Υπήρξε για 6 χρόνια ως πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας Πελεκητής.
Ο Μουζντάτ Καράχασαν, ο οποίος κατάγεται από το Ρίζωμα, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη λίστα του υποψήφιου Δημάρχου Ιάσμου, κ. Τζανέρ Ιμάμ. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 και από τότε είναι ενεργό μέλος του συμβουλίου. Ο Μουζντάτ Καράχασαν, ο οποίος διετέλεσε και Αντιδήμαρχος το ίδιο χρονικό διάστημα, ασχολείται ενεργά με τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής. Έπαιξε για πολλά χρόνια στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού του, καθώς επίσης έχει συμμετάσχει στην Εφορευτική Επιτροπή του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολίου Ριζώματος.