“Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την τιμή που μου έκανε και  εμπιστεύτηκε στο πρόσωπό μου μία θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ροδόπη , αποτελεί μία δέσμευση , συμβόλαιο τιμής και αξιοπιστίας διότι η Θράκη και η Ροδόπη ειδικά, έχουν  ιδιαίτερες συνθήκες” ανέφερε ο Φάνης Κωφίδης υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στην Ροδόπη.

Ο Φάνης Κωφίδης θεωρεί ότι όλοι συνθετικά, πρέπει να δώσουν ότι περισσότερο έχουν από ψυχή , μυαλό και σώμα ούτως ώστε να ανταπεξέλθουν στο μεγάλο στοίχημα, με την Θράκη να βρίσκεται διπλά πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα, τόσο αναπτυξιακά, αλλά και σε θέματα που αφορούν  την συνολική ευημερία του τόπου , με χαμηλό κατά κεφαλήν εισόδημα. Πλέον θέματα που ταλάνιζαν την περιοχή κατά δεκαετίας , πρέπει τώρα να αντιμετωπιστούν με δυναμικά και με εξωστρέφεια.

Προτείνει ένα στρατηγικό σχέδιο υλοποίησης που να αφουγκράζεται  τις απαιτήσεις, τις ιδιαιτερότητες και τις συνθήκες της περιοχής , και που αποτελείται από έξι πυλώνες.

Καθημερινότητα, παραγωγικό μοντέλο μαζί με τους πυλώνες που το στηρίζουν,  τουρισμός, κοινωνική συνοχή, αναπτυξιακή ένταξη της μειονότητας και εκσυχρονισμός της διοίκησης με το κράτος άμεσο στην υπηρεσία του πολίτη.

Ολα τα παραπάνω αποτελούν το στρατηγικό σχέδιο “Ροδόπη-Θράκη , Εμπιστοσύνη και συμμετοχική ευημερία”