“Δεν μπορέσαμε και φέτος να γιορτάσουμε τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όπως θα θέλαμε” ανέφερε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο  MARON NEWS.  Μπορέσαμε όμως να  κάνουμε και να μεταδώσουμε κάποιες διαδικτυακές εκδηλώσεις,  που όπως αποδείχτηκε  από τον τρόπο μετάδοσης παρακολουθήθηκαν από πολύ μακρινά σημεία, όπως τη Γερμανία και την Αμερική.

Για τα δέκα μουσεία που βρίσκονται στην Κομοτηνή  δημιουργήθηκαν αντίστοιχα βίντεο και προβολές και σήμερα παρουσιάζεται το Αρχονικό Στάλιου.

Για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Φανάρι και συγκεκριμένα για το Φεστιβάλ Φαναρίου ανακοίνωσε ότι όπως δείχνουν τα πράγματα είναι δύσκολο να υλοποιηθεί γιατί δεν μπορεί να ελεγχθεί το σύνολο του κοινού που θα θελήσει να παρακολουθήσει τις συναυλίες. Δεν υπάρχει όμως πρόβλημα με τις μικρότερες συναυλίες όπου εκεί μπορεί να γίνει έλεγχος, όπως στη Μέση , στο Φανάρι  και στην Αρωγή.

Το Σεπτέμβριο κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Μπύρας διήμερης διάρκειας όπου θα είναι καλεσμένο μοντέρνο συγκρότημα από τη Βουλγαρία με απώτερο σκοπό την άφιξη Βούλγαρων επισκεπτών.

Το VIDEO από την LIVE μετάδοση του MARON NEWS

To VIDEO στο κανάλι του MARON NEWS στο YOU TUBE