“Τα παραμύθια του κόσμου” θα είναι το θέμα του φετινού Χριστουγεννιάτικου πάρκου στο άλσος της Αγίας Παρασκευής στην Κομοτηνή.

“Τα παραμύθια” θα πάρουν την θέση του “Πινόκιο” που για πρώτη φορά πέρυσι υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.

Αυτό είναι και το θέμα που προώθησε η αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Κομοτηνής με την παρουσία του Αντιδημάρχου Πέτρου Ζωγράφου στο περίπτερο της ΠΑΜΘ στην έκθεση PHILOXENIA 2023 της ΔΕΘ.

“ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ” με το θεματικό πάρκο που θα λειτουργήσει από τις από τις 9 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 6 Ιανουαρίου 2024 , και με στόχο την επισκεψιμότητα από όλη την Βόρεια Ελλάδα και τον Βαλκανικό χώρο, με την Κομοτηνή πλέον να αποτελεί Χριστουγεννιάτικο προορισμό.

 

Την φετινή θεματολογία ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Κομοτηνής , Πέτρος Ζωγράφου, κατά την παρουσία του στην έκθεση PHILOXENIA στην Θεσσαλονίκη , όπου είχε πολύ σημαντικές επαφές με την πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Αντζελα Γκερέκου, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον νεοεκλεγμένο περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη,  τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα κ.α.